lizzie@maersk-nielsen.dk +45 3513 2277

Udvikling af testmaterialer til kollektiv afkortning i AMU

I samarbejde med Træets Efteruddannelsesudvalg og faglærere fra to skoler har Mærsk Nielsen HR bidraget til udvikling af testmaterialer til kollektiv afkortning af arbejdsmarkedsuddannelserne inden for træ- og møbelindustrien.

Der er udviklet testmaterialer til fire arbejdsmarkedsuddannelser. Til alle fire arbejdsmarkedsuddannelser er der en teoretisk test, og til to af arbejdsmarkedsuddannelserne er der desuden udviklet praktiske prøver. Varigheden af arbejdsmarkedsuddannelserne er på mellem to og fem dage, og der er 46-60 minutter til gennemførelse af testene. De teoretiske test er implementeret i Multitest.

Se afrapporteringen af projektet under “Publikationer – Test og bedømmelse” på denne hjemmeside.