Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/7/maersk-nielsen.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284
lizzie@maersk-nielsen.dk +45 3513 2277

Uddannelsesstrukturer og branchepakker målrettet tosprogede

Mærsk Nielsen HR skal i perioden april-oktober 2017 gennemføre en analyse for Træets Efteruddannelsesudvalg, der har til formål at afdække behovet for udvikling af nye arbejdsmarkedsuddannelser samt brancherettede AMU-kursuspakker, inden for træ- og møbelindustrien, målrettet flygtninge og indvandrere. Analysen tager udgangspunkt i en desk research efterfulgt af interview med virksomhedsrepræsentanter og repræsentanter fra jobcentre. Analysens resultater drøftes med repræsentanter fra skolerne på et seminar, inden der udarbejdes en analyserapport.